پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی

fileina,آدامس,انجام پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی,پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی,خرید پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی,دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی,سیستم همکاری در فروش فایل,صنعت آدامس سازی,عوامل موثر بر پوسیدگی دندان,فروش فایل,فروشگاه ساز فایل,فروشگاه فایل,فناوری تولید آدامس,مواد جویدنی,همکاری در فروش,همکاری در فروش فایل
بازدید کننده عزیز در حال مشاهده فایلی با نام پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی هستید.

دانلود فایل

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی مقدمه: سپاس خدای یکتا را که فرصت بخشید تا با تقدیم اثری از مجموعه آثار تکنولوژی ساخت فرآورده های غذایی، همچنان خویشتن را در صف سربازان اعتلای دانش و فرهنگ مرز وبوم بینگارم. یکی از رفتارهای طبیعی انسان از کودکی تا سنین پیری، جویدن می باشد. در کشور ما عادت جویدن آدامس یک رفتار ناپسند شناخته می شود. در حالیکه در کشورهای غربی رفتاری متداول بوده و به عنوان یک عادت جایگزین شایسته، برای عادات مذموم سیگار کشیدن،‌ مصرف تنقلات پرکالری و غیره محسوب می گردد. جویدن آدامس برای بهبود بوی دهان، استحکام لثه و نیز درمان ناراحتی های ناشی از فشار هوا در مسافرت هیا هوایی مفید می باشد. آدامس های بدون قند برای تحریک ترشح بزاق در اشخاص دارای خشکی دهان و رفع التهاب یافت مخاط دهان در افراد با بی دندانی کامل تجویز می شود. آدامس فرآورده ای است که از اختلاط صمغ پایه با شیرین کننده ها و ترکیباتی نظیر لسیتین، گلیسرین، طعم دهنده ها، رنگ، آنتی اکسیدان و نگهدارنده تهیه می گردد. در مقایسه با صنایع قنادی صنعت تولید آدامس بسیار کوچک می نماید. آینده این صنعت وابسته به تغییر نگرش به آن؛ تعیین اهداف بلند پروازانه، ایده های نو، شناخت علائق و نیازهای بالقوه مصرف کننده، دانش فنی روز و استفاده از ماشین آلات مدرن از قبیل مخلوط کن ها، اکسترودرها، غلطک ها، دستگاه های برش و تجهیزات پوشش دادن و بسته بندی می باشد.  کلمات کلیدی: آدامس مواد جویدنی فناوری تولید آدامس صنعت آدامس سازی مواد جویدنی  کیفیت جویدن  به نرمی و قابلیت انعطاف یا کیفیت و مجموعه خواص در بعضی مواد اطلاق می شود که هر چه جویده شوند متلاشی نمی گردند و با حالت لاستیکی نرم فقط تغییر شکل می دهند این مواد که اصطلاحاً جویدنی خوانده می شوند مادة اصلی آدامس هستند و به آن دسته از مواد طبیعی یا مصنوعی گفته می شوند که بر اثر جویدن متلاشی و خرد نمی شوند. این خاصیت در بسیاری مواد غذایی نظیر گوشت نامطلوب است ولی در بعضی مواد مانند آدامس خصوصیتی ممتاز می باشد. مواد جویدنی یا لاستیک مانند ممکن است از منشاء حیوانی (موم زنبور عسل) و یا گیاهی مانند موم سبوس برنج باشند و یا مصنوعاً از ترکیبات آلی تولید گردند مانند موم نفتی، در ذیل به تعدادی از این مواد تحت نام معمولی یا شیمیایی آنها اشاره شده است. فهرست مقدمه 1 فصل 1 مواد اولیه تولید آدامس  1-1 مواد جویدنی 2 1-1-1 مواد جویدنی بوتادین استیرن 3 2-1-1 کائوچو 3 3-1-1 لاستیک طبیعی 3 4-1-1 لاستیک ایزوبوتیلن ایزوپرن کوپلیمر 4 5-1-1 صمغ ها 4 1-5-1-1 صمغ پایه 5 1-1-5-1-1 ویژگی های صمغ پایه 5 2-5-1-1 چیکل 7 3-5-1-1 چیلت 8 4-5-1-1 چیکویبول 8 5-5-1-1 صمغ کراون 8 6-5-1-1 صمغ استر 8 7-5-1-1 صمغ شاهدانه 9 8-5-1-1 صمغ نیجری 9 9-5-1-1 صمغ کاراکینان 9 10-5-1-1 صمغ تراکاگانت 10 11-5-1-1 صمغ ترپنی طبیعی 10 12-5-1-1 صمغ با پایه طبیعی (سقز) 10 13-5-1-1 صمغ عربی (آکاسیا) 11 6-1-1 موم ها 12 1-6-1-1 موم زنبور عسل 13 1-1-6-1-1 موم زنبور عسل سفید شده 14 2-6-1-1 موم کارنوبا 15 3-6-1-1 موم پترولیوم 15 4-6-1-1 موم سیوس برنج 15 5-6-1-1 موم گیاهی 16 6-6-1-1 موم شمعی (کاندلیلا) 16 7-6-1-1 موم پارافین 16 2-1 مواد غیر جویدنی 16 1-2-1 شیرین کننده ها 17 1-1-2-1 ساکاروز 17 2-1-2-1 کلوگز 18 3-1-2-1 گلوکز مایع 18 4-1-2-1 جایگزین های قند 20 1-4-1-2-1 سوربیتول 21 2-4-1-2-1 کزیلیتول 21 3-4-1-2-1 مانیتول 22 4-4-2-2-1 کلیسریزین آمونیاکی 22 2-2-1 نرم کننده ها 22 1-2-2-1 گلیسرین 23 2-2-2-1 اسید استئاریک 25 3-2-2-1 استئارات سدیم 25 4-2-2-1 استثارات پتاسیم 25 3-2-1 امولسیفایرها 25 1-3-2-1 لسیتین 26 2-3-2-1 مونوودی گلیسرید 27 3-3-2-1 استئارویل لاکتیلات 27 4-2-1 اسیدهای آلی 28 1-4-2-1 اسید سیتریک 28 2-4-2-1 اسید مالیک 29 3-4-2-1-1 اسید تارتاریک 30 5-2-1 رنگ ها 30 6-2-1 مواد عطر و طعم دهنده 31 7-2-1- آنتی اکسیدان ها 31 8-2-1 نشاسته 32 9-2-1 دی متیل پلی سیلوکسان 32 فصل 2 فن آوری تولید آدامس 33 1-2 آدامس جویدنی 33 2-2 آدامس بادکنکی 33 3-2 آدامس بادکنکی مغزدار 33 4-2 آدامس با صمغ پایه طبیعی (سقز) 34 5-2 آدامس آنتی باکتریال 34 6-2 آدامس بدون قند 35 1-6-2 پوسیدگی دندان 35 1-1-6-2 عوامل موثر بر پوسیدگی دندان 36 1-1-1-6-2 فاکتور میزبان (شامل بزاق و دهان) 36 2-1-1-6-2 فاکتور میکروفلورا (میکروار کانیسم ها) 37 2-6-2 آدامس های گزیلیتول 39 7-2 آدامس حاوی کلسیم 40 8-2 آدامس سفید کننده دندان 42 1-8-2 شیمی سفید کردن 43 2-8-2 مواد سفید کننده 44 9-2 آدامس حاوی ویتامین C 44 1-9-2 اسید اسکوربیک 44 10-2 فرمولاسیون آدامس 46 1-10-2 فرمولاسیون آدامس با طعم نعناع 47 2-10-2 فرمولاسیون آدامس با طعم گیلاس 48 3-10-2 فرمولاسیون هایی برای بهبود عمر انباری 49 4-10-2 فرمولاسیون آدامس مغزدار حاوی ماده رطوبت گیر 51 5-10-2 فرمولاسیون آدامس بدون قند 52 11-2 اصول فرآیند تولید آدامس 52 1-11-2 اختلاط 52 2-11-2 روزن رانی (اکستروداسیون) 53 3-11-2 پوشش دادن 55 1-3-11-2 پوشش دادن اولیه 57 2-3-11-2 پوشش دادن نهایی 59 4-11-2- بسته بندی 59 12-2 فرآیند تولید آدامس 60 13-2 ویژگی های آدامس 62 14-2 ویژگی های میکروبیولوژیک انواع آدامس 64 فصل 3 روش های آزمون آدامس 66 1-3 نمونه برداری و آماده کردن نمونه 66 2-3 اندازه گیری صمغ کل 66 3-3- اندازه گیری قند (روش لین اینیون) 67 – محلول استاندارد قند مصرفی 68 – سنجش فهلینگ (تعیین عیار فهلینگ) 69 آماده کردن آزمونه 71 اندازه گیری قند احیاء کننده قبل از ئیدرولیز 71 محاسبه 72 اندازه گیری ساکارز 72 4-3 اندازه گیری خاکستر 73 وسایل لازم 73 روش کار 73 محاسبه 73 5-3 اندازه گیری رطوبت 74 وسایل لازم 74 روش کار 74 محاسبه 75 6-3 اندازه گیری گلیسرین 75 مواد شیمیایی لازم 75 روش کار 75 محاسبه 76 7-3 اندازه گیری کلسیم 76 مواد شیمیایی لازم 76 هیدروکسید سدیم 76 – شناساگر هیدروکسی نفتول بلو 77 روش کار 77 محاسبه 77 منابع مورد استفاده: 79

  • پایان نامه کارشناسی ارشدرشته الهیات«فلسفه وحکمت اسلامی» با عنوان مبانی ، ادله ، وپیامدهای قاعده امکان اشرف واخس

    امکان واقسام آن,انجام پایان نامه کارشناسی ارشدرشته,پایان نامه کارشناسی ارشدرشته الهیات«فلسفه وحکمت اسلامی» با عنوان مبانی ، ادله ، وپیامدهای…

  • بررسی عوامل موثر بر رضایت شغلی کارکنان

    آثار بالقوه رضایت شغلی,بررسی عوامل موثر بر رضایت شغلی کارکنان,دانلود مقاله ارشد مدیریت,دانلود مقاله رضایت شغلی,دانلود مقاله رضایت شغلی کارکنان,رضایت…

  • مقاله نظریه گینزبرگ

    fileina,انجام پروژه و پایان نامه رشته روانشناسی,توصیه های مهم گینزبرگ جهت تدارك خدمات مشاوره ای,خرید پایان نامه رشته روانشناسی,دانلود مقاله…

  • پاورپوینت آشنایی و بررسی لامپ حبابی

    پاورپوینت آشنایی و بررسی لامپ حبابی رفتن به سایت اصلی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت آشنایی و بررسی لامپ حبابی تعداد…

  • شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر در موفقیت سیستم برنامه ریزی منابع سازمان

    پایان نامه ERP,پایان نامه برنامه ریزی منابع سازمانی,پایان نامه پیاده سازی erp در بانک,پایان نامه عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی…

  • بررسی تاثیر عوامل واكنشی بر كوپلیمریزاسیون پیوندی نشاسته-آكریل آمید

    fileina,آكریل آمید,بررسی تاثیر عوامل واكنشی بر كوپلیمریزاسیون پیوندی نشاسته-آكریل آمید,خرید مقاله و تحقیق رشته شیمی,دانلود مقاله بررسی تاثیر عوامل واكنشی…

  • پاورپوینت و ارائه کامل مکان یابی در پروژه‌های زیست‌محیطی

    fileina,پاورپوینت و ارائه کامل مکان یابی در پروژه‌های زیست‌محیطی,خرید پاورپوینت رشته محیط زیست,دانلود پاورپوینت رشته محیط زیست,دانلود پاورپوینت و ارائه…

  • پرسشنامه بررسی تفاوت بین نگرش جوانان و بزرگسالان نسبت به تبلیغات موبایلی

    پرسشنامه بررسی تفاوت بین نگرش جوانان و بزرگسالان نسبت به تبلیغات موبایلی رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه بررسی…

  • مبانی نظری بررسی تاثیر میزان استفاده از فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی

    استفاده از فناوری اطلاعات در شركت بیمه ایران,بررسی ساختار سازمانی شركت سهامی بیمه ایران,تاثیر فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی شركت…

  • پرسشنامه بررسی تاثیر یادگیری الکترونیکی بر عملکرد کارکنان

    استقرار مدیریت دانش در سازمان بازرسی,پرسشنامه بررسی تاثیر یادگیری الکترونیکی بر عملکرد کارکنان,پرسشنامه پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان بازرسی,پرسشنامه…

  • مقاله رشته ادبیات فارسی،ادبیات عرفانی،ادیان وعرفان با عنوان اصطلاحات سمبلیک ورمزی عرفان

    ادبیات فارسی، ادبیات عرفانی، ادیان و عرفان,رشته ادبیات فارسی، ادبیات عرفانی،ادیان و عرفان,فروشگاه ساز فایل,مقاله رشته ادبیات فارسی،ادبیات عرفانی،ادیان وعرفان…

  • پرسشنامه ارزیابی تطبیقی بستر زیرساخت های دستگاه های اجرایی برای استقرار مدیریت دانش

    پرسشنامه ارزیابی تطبیقی بستر زیرساخت های دستگاه های اجرایی برای استقرار مدیریت دانش,پرسشنامه پیاده سازی مدیریت دانش در دستگاه های…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزش ویژه برند سبز

    ادبیات نظری ارزش ویژه برند سبز,ادبیات و مبانی نظری ارزش ویژه برند سبز,پیشینه تحقیق ارزش ویژه برند سبز,دانلود مبانی نظری…

  • پرسشنامه ارزیابی آمادگی الکترونیکی در شهرها در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه

    پرسشنامه ارزیابی آمادگی الکترونیکی در شهرها در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • تحلیل پوششی داده ها و ارائه مدل ورودی-خروجی برای آن

    ارزیابی عملكرد,تحلیل پوششی داده ها و ارائه مدل ورودی-خروجی برای آن,دانلود پایان نامه تحلیل پوششی داده ها,دانلود پایان نامه تحلیل…